Oaspeții cazați beneficiază de 15% reducere la preparatele din meniul restaurantului Vivere. Pentru conferința dvs. din această vară v-am pregătit un pachet corporate special.
Pentru 90 lei/persoană (TVA inclus) beneficiați de sala de conferință cu lumină naturală, prânz set-menu, 1 pauză de cafea și echipament tehnic: videoproiector, ecran de proiecție, sonorizare, microfon, conexiune internet prin fibră optică, flipchart si markere. 
Rezervați-vă ziua pentru evenimentul dvs. chiar acum!

Oferta este valabilă în perioada 16 IUNIE - 31 AUGUST pentru grup de minim 20 de persoane.


Botezul copilului este cu siguranță un eveniment care trebuie să fie sărbătorit! Spaţiul şi momentele cheie trebuie să fie combinate armonios, astfel încât să aveți parte de o aventură de neuitat şi de un început minunat pentru cel mic. Sărbătoriți botezul copilului dumneavoastră la RIN Central Hotel și primul eveniment important din viața copilului dumneavostră va fi unul cu adevărat special!

We create special MEMORIES!

V-aţi hotărât să faceţi marele pas, dar nu aţi găsit încă locația potrivită pentru a celebra acest eveniment important din viaţa dumneavoastră? RIN Central Hotel este alegerea perfectă!

Tarife PromoționaleBeneficiază de promoțiile noastre direct pe site-ul oficial.