Am dat startul ofertelor de primăvară! Dacă doriți să vă susțineți conferința în cadrul RIN Central Hotel, v-am pregătit oferta speciala pentru pachetele business la doar 99 lei/persoană, cu TVA inclus!

Pachetul promoţional include sala de conferinţă cu lumină naturală, prânz set-menu, 2 pauze de cafea și echipament tehnic: videoproiector, ecran de proiecție, sonorizare, microfon, conexiune internet prin fibră optică, flipchart și markere.


Botezul copilului este cu siguranță un eveniment care trebuie să fie sărbătorit! Spaţiul şi momentele cheie trebuie să fie combinate armonios, astfel încât să aveți parte de o aventură de neuitat şi de un început minunat pentru cel mic. Sărbătoriți botezul copilului dumneavoastră la RIN Central Hotel și primul eveniment important din viața copilului dumneavostră va fi unul cu adevărat special!

We create special MEMORIES!

V-aţi hotărât să faceţi marele pas, dar nu aţi găsit încă locația potrivită pentru a celebra acest eveniment important din viaţa dumneavoastră? RIN Central Hotel este alegerea perfectă!

Tarife PromoționaleBeneficiază de promoțiile noastre direct pe site-ul oficial.