La RIN Central Hotel, fiecare petrecere de Craciun este speciala. 

Ia-ti echipa si hai sa petreceti o seara perfecta! 
Cu oferta speciala, incepand cu 140 lei, beneficiaţi de o mulțime de surprize plăcute: 
delicii culinare internationale sau traditionale, sala de petreceri, cabina foto, DJ, Karaoke.

Pachetul corporate pentru conferința acestei toamne!
  
Vara trece cu pași repezi si este momentul sa dam startul ofertelor de toamnă la RIN Central! Dacă doriți să va susțineți conferința, echipa noastra va asteapta cu o ofertă specială.

Pachetul promoţional, disponibil pentru 85 lei/persoană cu TVA inclus, vă pune la dispoziţie sală de conferinţe cu lumină naturală, echipament tehnic care include videoproiector, ecran de proiecție, sonorizare, microfon, conexiune internet prin fibră optică, Wifi, flipchart și markere, laptop, coffee-break sweet/fresh și prânz set-menu. Cafeaua de dimineață este din partea noastra!

Oferta este valabila în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2019, pentru grupuri de minimum 20 de participanți.

Oaspeții cazați beneficiază de 15% reducere la preparatele din meniul restaurantului Vivere. Botezul copilului este cu siguranță un eveniment care trebuie să fie sărbătorit! Spaţiul şi momentele cheie trebuie să fie combinate armonios, astfel încât să aveți parte de o aventură de neuitat şi de un început minunat pentru cel mic. Sărbătoriți botezul copilului dumneavoastră la RIN Central Hotel și primul eveniment important din viața copilului dumneavostră va fi unul cu adevărat special!

We create special MEMORIES!

V-aţi hotărât să faceţi marele pas, dar nu aţi găsit încă locația potrivită pentru a celebra acest eveniment important din viaţa dumneavoastră? RIN Central Hotel este alegerea perfectă!

Tarife PromoționaleBeneficiază de promoțiile noastre direct pe site-ul oficial.