Toamna se numără ofertele! Pachetul de conferință te așteaptă acum la RIN Central!

Vara a trecut și este cazul să ne reîntoarcem la ritmul normal de lucru. Pentru a vă face lucrurile mai ușoare, am dat startul ofertelor de toamnă! Dacă doriți să va susțineți conferința în cadrul RIN Central Hotel, v-am pregătit cea mai bună ofertă.

Pachetul special de toamnă se adresează tuturor participanţilor la conferințele din cadrul RIN Central Hotel. Pachetul promoţional, disponibil pentru 79 lei / persoană cu TVA inclus, oferă sală de conferinţe cu lumină naturală, echipament tehnic care include videoproiector, ecran de proiecție, sonorizare, microfon, conexiune internet prin fibră optică, flipchart și markere, coffee-break standard și prânz set-menu. În plus, cafeaua de dimineață este din partea noastra.

Oferta este valabila în perioada 1 Septembrie - 15 Octombrie 2018, pentru evenimente cu un număr minim de 20 de participanți.

Pentru mai multe detalii si rezervări, nu ezitați să ne contactați la numerele de telefon +40 731 111 402 și +40 213 083 153 sau pe adresa de e-mail events.rincentral@rinhotels.ro.

Botezul – primul eveniment important din viaţa copiluluiBotezul copilului este cu siguranţă un eveniment ce trebuie celebrat cu fast.

Evenimente ideale la RIN Central Hotel!V-aţi hotărât şi vreţi să faceţi marele pas în cel mai scurt timp posibil, dar nu aţi găsit localul potrivit pentru a celebra acest eveniment important din viaţa dumneavoastră?

Tarife PromoționaleBeneficiază de promoțiile noastre direct pe site-ul oficial.