RIN Central Hotel
Strada Traian, Nr. 55A
Sector 3 - Bucuresti, 030573, Romania
+40 213083153 | +40 720 777 590
+40 21 308 31 55
  • RCH-oferta-last-minute-128x165mm

V-aţi hotărât şi vreţi să faceţi marele pas în cel mai scurt timp posibil, dar nu aţi găsit localul potrivit pentru a celebra acest eveniment important din viaţa dumneavoastră? La RIN Central Hotel avem soluţia perfectă pentru dumneavoastră! Fie că doriţi să sărbătoriţi petrecerea nunţii sau vreţi să vă bucuraţi alături de copilul dumneavoastră la botez, la RIN Central Hotel vă punem la dispoziţie o echipă de profesionişti ce vă pune în valoare personalitatea, dragostea şi propriul dumneavoastră stil în cadrul unui eveniment cât mai special.

Sărbătoriţi nunta de vis la RIN Central Hotel!

La RIN Central Hotel in geniozitatea, creativitatea şi serviciile de înaltă calitate vor transforma evenimentul dumneavoastră într-un vis devenit realitate. 

Pachetul special pentru nunta dumneavoastră este valabil pentru doar 48 de euro de persoană cu TVA inclus, iar dacă doriţi să celebraţi botezul bebeluşului dumneavoastră oferta este disponibilă pentru 45 de euro/ invitat.

Acest pachet special cuprinde o serie de servicii şi facilităţi, inclusiv sala de petreceri, ringul de dans profesional, meniul tradiţional, tort festiv, pachet băuturi soft şi alcoolice nelimitat, caiet de impresii, decoraţiuni sală şi două camere gratuite.

În funcţie de numărul invitaţilor dumneavoastră vă punem la dispoziţie unul dintre cele două spaţii festive: Nicolae Iorga, cu o capacitate de 80 de persoane în aranjament festiv sau Restaurantul Vivere, care poate cuprinde până la 90 de persoane în aranjament festiv. Mai mult, veţi dispune de sistem de sunet, video-proiector, ecran proiecţie şi diverse aranjamente decorative pentru petrecerea dumneavoastră, astfel încât să vă bucuraţi de un eveniment perfect.

O ofertă specială pentru momente magice!

Echipa de profesionişti din cadrul RIN Central Hotel este dedicată în întregime organizării unei petreceri minunate, fie că doriţi să celebraţi nunta dumneavoastrăsau botezul bebeluşului.Organizarea va întâlni perfecţiunea iar decorul elegant şi ambianţa de vis vă vor depăşi aşteptările. Petreceţi la Hotelul RIN Central acest eveniment important din viaţa dumneavoastră, beneficiaţi de oferta noastră specială şi fiţi convinşi căveţi celebra momente magice de care vă veţi aminti cu drag!