Evenimente corporate de succes la RIN Central Hotel!

Promotii

Dacă sunteți în căutarea unei locații rafinate pentru evenimente corporate în București și doriți să aveți siguranța că rezultatul final va fi unul ireproșabil, atunci RIN Central Hotel reprezintă alegerea ideală.

Datorită sălilor de conferință puse la dispoziție, fiecare având un design clasic și elegant și a experienței vaste acumulate pe parcursul anilor, reușim de fiecare dată să punem la punct toate detaliile astfel încât să satisfacem și cele mai exigente cerințe și așteptări. În plus, locația centrală permite accesul facil la eveniment, iar participanții vor fi cu siguranță încântați de acest aspect. În cele din urmă, un alt mare atuu îl reprezintă serviciile adiționale încorporate, drept pentru care nu veți mai fi nevoiți să apelați la furnizori care să vă creeze probleme în ceea ce privește desfășurarea evenimentului.

Evenimentele corporate pot reprezenta cu certitudine un prilej extraordinar de a îmbina afacerea cu plăcerea. Și pentru că a sosit primăvara și știm că pe tot parcursul anului atenția dumneavoastră este îndreptată către clienții pe care îi aveți și că timpul nu este niciodată suficient, v-am pregătit o promoție imbatabilă, un pachet complet, care vă va oferi posibilitatea de a economisi timp, de a vă relaxa și vă va scuti de orice altă grijă, respectând aceleași standarde ridicate de calitate. Astfel, la prețul de doar 84 lei/persoană cu TVA inclus, vă oferim următoarele:

·         Cele mai potrivite săli de conferințe cu lumină naturală;

·         Echipament tehnic performant (videoproiector, ecran de proiecție, sonorizare, microfon, internet prin conexiune cu fibră optică, flipchart și markere);

·         2 Coffee-Break-uri;

·         Prânz Set-Meniu.

Oferta este valabilă până la data de 30 aprilie 2018, pentru grupuri de minimum 10 persoane. Vă așteptăm!

 

Promotii

Botezul – primul eveniment important din viaţa copiluluiBotezul copilului este cu siguranţă un eveniment ce trebuie celebrat cu fast.

Promotii

Evenimente ideale la RIN Central Hotel!V-aţi hotărât şi vreţi să faceţi marele pas în cel mai scurt timp posibil, dar nu aţi găsit localul potrivit pentru a celebra acest eveniment important din viaţa dumneavoastră?

Promotii

Tarife PromoționaleBeneficiază de promoțiile noastre direct pe site-ul oficial.